Звездата от Глутница кучета и Убий Бил Майкъл Медсън получи звезда на

...
Звездата от Глутница кучета и Убий Бил Майкъл Медсън получи звезда на
Коментари Харесай

Майкъл Медсън със звезда на Алеята на славата

Звездата от " Глутница кучета " и " Убий Бил "  Майкъл Медсън получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Актьорът е първият, почетен с публична церемония след началото на пандемията.

На събитието бяха спазени всички ограничения - обществена отдалеченост и наложителна провека на температурата. Неочаквано обаче се оказа наличието на брачната половинка на Медсън измежду публиката.

" Радвам се, че си пристигнала, тъй като не мислех, че ще го направиш. Направих доста неточности и натворих доста беди. Ако ми дадеш време, ще се реванширам ", непосредствено се обърна към нея Медсън от подиума. Двамата се женят през 1996-а и през днешния ден имат три деца. Освен тях Медсън има още две от предходен брак и една извънбрачна щерка.

В началото на предходната година актьорът катастрофира в басейн в Малибу, до момента в който кара пийнал, напомня Би Ти Ви. Тъй като това му е второ нарушаване, е осъден на 4 дни затвор, пет години изпитателен период и бе длъжен да посещава срещите на Анонимните алкохолици.

Медсън разкри също, че неотдавна е лежал в болница. Причината обаче не била Ковид, а контузия на главата, породена от удар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР